Update Reset
Update Reset

Stress, angst og modløshed

Det viser sig, at kuldebehandling påvirker vores humør

Stress er de fleste af os stødt på på et tidspunkt i livet i større eller mindre grad. Kulden fra Cryosauna viser sig at give et boost til mere overskud.

Dette skyldes den høje mængde af endofiner, som bl.a. skabes af et ophold i kulde. Endofiner er kroppens eget morfinstof og virker som et lykkestof - et stof, som vi skal genkalde igen og igen via kulde, motion, latter m.v . 

Kombiner evt. behandlingen med ansigts-, skulder- og nakkemassage samt lysterapi på kosmetologklinikken - og giv dig selv en helhedsoplevelse. 


Angst 

Kuldeterapi har vist sig at påvirke centralnervesystemet. Vinterbadere oplever fornemmelsen af lykke, friskhed og en følelse af at se nyt på det, som rumsterer i hjernen.

Ligeledes er det med angst, hvor vi hører mange kunder fortælle, at de føler at have mere hold på tanker og følelser. 


Prøv dig frem - måske det kunne være en del af din egenterapi. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Forebyg sygedage på arbejde 

Gør Cryo til en personalegode

Der er ingen tvivl om, at bundlinjen hos en virksomhed hænger sammen med en produktiv og glad medarbejderstab, hvor helbred bliver passet på fremfor ignoreret. 

Stress kan opstå som følge af en udfordrende arbejdsopgave, man ikke har lyst til at udføre , tunge løft og skæve stillinger, slidt ryg, knæ samt  infiltrationer og migræne efter mange timer foran computerskærmen. 

Stress

Den ekstreme kulde i Cryo udløser hormonet, kortisol, som modvirker stress. Derudover frigives endorfin, som er kroppens eget lykkestof. Cryobehandlingen er derfor yderst egnet til forebyggelse af stress, da kuldepåvirkningen løfter humøret og booster overskudsfølelsen 


Slid i bevægelsesapparatet

Under kuldebehandlingen søger blodet ind mod kernen af kroppen. Her bliver affaldsstofferne i blodet udskilt, og du opnår dermed en effektiv detox, hvilket vil sige udrensende effekt. 

Dette gælder også på inflammationstilstande i led. 

Mange ansatte har problemer med en slidt krop efter mange år i produktionen, på lager eller andet. 

Og netop her vil Cryo understøtte en rehabilitering.


Cryoterapi mod stress og angst.


Et cryoterapi-forløb i kulde dampe kan hjælpe til at få genskabt kontakten til en afslappet og balanceret krop og nervesystem samt at få nedbragt mængden af stresshormoner for derigennem nemmere at kunne få adgang til kroppens fulde ressourcer.


Stress og angst bliver nemlig aktiveret i den mest primitive del af hjernen, som ikke forstår sig på samtale eller logik – den sanser og udtrykker sig gennem kroppen. Og fordi en cryo-behandling er en sanselig og meget kropslig oplevelse, hvor en del af kroppens naturlige stress-system ved kuldechokket helt kortvarigt bliver aktiveret i helt trygge rammer, vil kroppens eget forsvar “genstartes” og søge mod balance i det hormonelle system og aktivere det parasympatiske/beroligende nervesystem.

Derved vil produktionen af hormonerne oxytocin (glædes-hormon) og serotonin samt endorfiner øges, og man vil efter en behandling derfor typisk opleve glæde, ro og mere overblik, samtidig med at aktiviteten i det sympatiske nervesystem, som giver stress og angst, falder.

Kombiner med lys & massage

Lysterapi sammen med Cryo 

I vores hud har vi fibroblastceller. Disse sørger for fasthed og fylde i huden og tiltrækkes og formeres via lys. Da udendørs lys indeholder megen UV-bestårling, formeres de kun halvt, da de nedbrydes af denne bestråling. Dette er også årsagen til, at du får rynker af soldyrkning. 

Vores lysterapilamper indeholder ikke UV-lys og ligger i  den korrekte lysskala, som kan aktivere fibroblastcellen til at danne nye, friske spændstige celler til din hud.  

Det vil sige, at du samtidig med, at du nyder varmen og får glædelseshormoner op i kroppen, forynger og forbedrer din hud! 

Mange kombiner Cryo med lysterapi og ansigts-, skulder- og nakkemassage for at opleve en helhed.

Du beder blot personalet booke denne behandling til dig eller gå ind på klinik Marianne Bisgaards hjemmeside og book i forlængelse med din Cryobehandling.

Update Reset
Update Reset

Kontakt information


Cryosauna Vejle

v/ Marianne Bisgaard


Telefon (+45) 26 82 52 11

E-mail info@cryosaunavejle.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5A,  7100 Vejle CParkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikken
Indhold


Åbningstider


Mandag08.00

14.30


-

-


11.00

18.00


Tirsdag 


Lukket
Onsdag


14.30


-


18:00


Torsdag


 

08.00

14.30


-

-


11.00

19.00


Fredag


08.00


-


14.30


Lørdag


09.00


-


13.00


Søndag

Lukket
Copyright © 2022 Cryosauna Vejle

Creado por Acaao