Update Reset
Update Reset

Hvordan kan Cryoterapi forbrænde kalorier?

Pr. behandling forbrændes op til 800 kcal.

Kan Cryo så bruges som slankekur ? - i forbindelse med en livsstilsændring så ja.

På kun 1 Cryoterapi-/Cryosaunabehandling forbrænder du op til
800 kcal, hvilket svarer til 1 times cykeltur i højt tempo. 

Dette skyldes 2 ting:

1.Når du er i minus 140 kuldegrader, vil kroppen forsøge at genvinde varmen. Til dette skal den bruge meget energi. Fedtcellerne er eneste kilde, kroppen har til at skabe energi.

2.De menneskelige fedtceller indeholder op til 70 % vand. Resten er fedt. Stiller du en flaske med vand i fryseren, vil du opleve, at den sprænges. Dette skyldes, at vandet udvider sig.

Det samme sker med vores fedtceller,når de fryses udvidet vandet sig og fedtcellen går til grunde. Nye fedtceller opstår naturligvis, hvis man tager på i vægt og en livsstilsændring ER nødvendig samtidig med fedtfrysning og Cryo. 


Appelsinhud

Kuldeteknikker gør behandlingen effektiv for visse typer appelsinhud. De fleste har rigtig god effekt, men vi må også sige at der er visse typer appelsinhud hvor kuldeterapi ikke er nok - her kræver det livsstilsændring  og cuppingmassage samtidig.

Du kan læse mere om appelsinhud længere nede på siden.
Appelsinhud (Cellulite)

Vores resultater på appelsinhud er svingende. Nogle har virkelig god effekt andre ikke. Om det skyldes gener og hormoner vides ikke, men den vævsforskønnende effekt vil altid komme. 

Appelsinhud ses som store buler i hudoverfladen og ligger i det subkutane lag af huden, som er det dybeste lag hvor der er fedtceller og bindevæv. Specielt når huden presses sammen, ses der tydelige buler, og lidt smerte kan opstå grundet presset mod nervespidserne.

Det er depoter af fedt og affaldsstoffer i bindevævet, som ligger i små hulrum i bindevævet. Små buler, som til sidst ses på overfladen, når de ikke behandles.

Mange tror, at denne hudtilstand kun rammer overvægtige kvinder, men dette er ikke korrekt. Selv slanke piger og mænd angribes.

Der er forskellige årsager til at man kan få appelsinhud, og nogle af vores kunder mærker og ser stærk effekt på appelsinhud, mens andre oplever ikke de store ændringer efter Cryo-behandlingerne.

Du kan selv være med til at lave tørbørstning og cubbingmassage samt daglig motion for at øge blodcirkulationen og forbrændingen og derved øge effekten af cryo-behandlingerne.

Vi anbefaler ligeledes Kollagen for et stærkere bindevæv.


Årsag til appelsinhud

  • Bivirkning fra medicin
  • Genetisk
  • Hormonelændring (Graviditet og overgangsalder)


Shake - måltidserstatning

Pure Vegan Health Kosttilskud med Ris- og Ærteprotein

Denne blanding er en perfekt kombination til alle, der forsøger at forbedre vægten, opbygge kropsskulpturen eller tabe et par kilo.

Pure Vegan Shake er det ultimative sunde kosttilskud, som indeholder 100% planteprotein. Vores unikke formel indeholder ærteproteinisolat blandet med risprotein, quinoamel og Baobab-pulver. Denne blanding er perfekt suppleret med naturlig vaniljesmag. Hver pose inneholder 500 g som giver 12 sunde måltider (hver portion indeholder 40 g).

Hvorfor er det godt:

  • Helt naturligt: skabt med henblik på veganere og vegetarer,
  • Hver portion indeholder mere end 51% protein,
  • Uden tilsat sukker: sødet med steviaplante,
  • Kun 128 Kcal pr. portion vil hjælpe dig med at opnå ethvert træningsmål,
  • Proteinet bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

Pure Vegan Shake er fremstillet udelukkende af plantekilder. Både ærte- og risproteiner er velkendte for deres store fordele, indeholdende alle essentielle aminosyrer, som vores kroppe behøver. Quinoa er også rig på protein, calcium og jern. Disse frø har en høj vandabsorptionskapacitet. Til gengæld er Baobab-ekstrakt en ægte superfood og en kilde til kalium, magnesium, kostfiber og for det meste vitamin C.


Køb direkte ved producent - Køb her


Update Reset
Update Reset

Kontakt information


Cryosauna Vejle

v/ Marianne Bisgaard


Telefon (+45) 26 82 52 11

E-mail info@cryosaunavejle.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5A,  7100 Vejle CParkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikken
Indhold


Åbningstider


Mandag08.00

14.30


-

-


11.00

18.00


Tirsdag 


Lukket
Onsdag08.00

14.30


-

-


11.00

18:00


Torsdag


14.00


-


18.00


Fredag


08.00


-


14.00


Lørdag


09.00


-


13.00


Søndag

Lukket
Copyright © 2024 Cryosauna Vejle

Creado por Acaao