Update Reset
Update Reset

Stress, angst og modløshed

Det viser sig, at kuldebehandling påvirker vores humør

Stress er de fleste af os stødt på på et tidspunkt i livet i større eller mindre grad. Kulden fra Cryosauna viser sig at give et boost til mere overskud.

Dette skyldes den høje mængde af endofiner, som bl.a. skabes af et ophold i kulde. Endofiner er kroppens eget morfinstof og virker som et lykkestof - et stof, som vi skal genkalde igen og igen via kulde, motion, latter m.v . 

Kombiner evt. behandlingen med ansigts-, skulder- og nakkemassage samt lysterapi på kosmetologklinikken - og giv dig selv en helhedsoplevelse. 


Angst og dårlig søvn

Kuldeterapi har vist sig at påvirke centralnervesystemet. Vinterbadere oplever fornemmelsen af lykke, friskhed og en følelse af at se nyt på det, som rumsterer i hjernen. Med Cryo har du mulighed for at steppe ned i graderne og lade kroppen restituere.

Ligeledes er det med angst, hvor vi hører mange kunder fortælle, at de føler at have mere hold på tanker og følelser. 

Prøv dig frem - måske det kunne være en del af din egenterapi. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Massage og akupunktur

Oplev synergien mellem Cryo, massage
og ansigtsakupunktur 


Når kroppen og sindet er ramt af stress, hovedpine eller en nedtrygt tilstand, er det vigtigt, at bearbejde det på flere forskellige måder.

Du har sikkert mødt Britta her i Cryoafdelingen. Hun er udover Cryobehandler også uddannet i Japansk Lifting og ansigtsakupunktur og lavet flere hundrede af disse behandlinger.

De mest afstressende 2 timers behandling du kan forestille dig og den største gave til dig selv eller en, som trænger. 

Behandlingen indeholder: 

Det er primært ansigtets muskler og væv der behandles, men behandlingen stimulerer hele kroppen, og hjælper på dit generelle velbefindende.

Vi bruger teknikker som akupunktur zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet sammen med varme og kulde. 

Dette skift mellem teknikker gør at der rammes bredt mellem de forskellige problematikker i bindevævet som væskeophobninger, dårlig cirkulation, grå teint og dårligt stofskifte


Du beder blot personalet booke denne behandling til dig eller book i forlængelse med din Cryobehandling.

Cryoterapi mod stress og angst.


Et cryoterapi-forløb i kulde dampe kan hjælpe til at få genskabt kontakten til en afslappet og balanceret krop og nervesystem samt at få nedbragt mængden af stresshormoner for derigennem nemmere at kunne få adgang til kroppens fulde ressourcer.


Stress og angst bliver nemlig aktiveret i den mest primitive del af hjernen, som ikke forstår sig på samtale eller logik – den sanser og udtrykker sig gennem kroppen. Og fordi en cryo-behandling er en sanselig og meget kropslig oplevelse, hvor en del af kroppens naturlige stress-system ved kuldechokket helt kortvarigt bliver aktiveret i helt trygge rammer, vil kroppens eget forsvar “genstartes” og søge mod balance i det hormonelle system og aktivere det parasympatiske/beroligende nervesystem.

Derved vil produktionen af hormonerne oxytocin (glædes-hormon) og serotonin samt endorfiner øges, og man vil efter en behandling derfor typisk opleve glæde, ro og mere overblik, samtidig med at aktiviteten i det sympatiske nervesystem, som giver stress og angst, falder.


Migræne og hovedpine

Det er virkelig hæmmende at skulle leve med migræne. Ikke desto mindre er det, hvad rigtig mange danskere er nødt til. Der er ifølge statistikken flere kvinder end mænd, der lider af problemet. 25% af alle kvinder og 8% af alle mænd i Danmark har prøvet at have et migræneanfald på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Migræne bliver som regel afhjulpet med smertestillende medicin, men her hos Cryosauna Vejle møder vi mange migræne-patienter, der ikke er så vilde med tanken om at skulle indtage medicin jævnligt. 

Migrænesmerter skyldes, så vidt man ved, udvidelse af de kraniale blodkar, og undersøgelser har vist, at nedkøling anvendt især ved starten af et migræneanfald, var med til at reducere smerter.

Dette kan også skyldes, at kulden har en yderst gavnlig effekt på belastede muskler og sener i hele nakke, kæbe og skulderregionen

Forebyg sygedage på arbejde 

Gør Cryo til en personalegode

Der er ingen tvivl om, at bundlinjen hos en virksomhed hænger sammen med en produktiv og glad medarbejderstab, hvor helbred bliver passet på fremfor ignoreret. 

Stress kan opstå som følge af en udfordrende arbejdsopgave, man ikke har lyst til at udføre , tunge løft og skæve stillinger, slidt ryg, knæ samt  infiltrationer og migræne efter mange timer foran computerskærmen. 

Stress

Den ekstreme kulde i Cryo udløser hormonet, kortisol, som modvirker stress. Derudover frigives endorfin, som er kroppens eget lykkestof. Cryobehandlingen er derfor yderst egnet til forebyggelse af stress, da kuldepåvirkningen løfter humøret og booster overskudsfølelsen 


Slid i bevægelsesapparatet

Under kuldebehandlingen søger blodet ind mod kernen af kroppen. Her bliver affaldsstofferne i blodet udskilt, og du opnår dermed en effektiv detox, hvilket vil sige udrensende effekt. 

Dette gælder også på inflammationstilstande i led. 

Mange ansatte har problemer med en slidt krop efter mange år i produktionen, på lager eller andet. 

Og netop her vil Cryo understøtte en rehabilitering.


Update Reset
Update Reset

Kontakt information


Cryosauna Vejle

v/ Marianne Bisgaard


Telefon (+45) 26 82 52 11

E-mail info@cryosaunavejle.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5A,  7100 Vejle CParkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikken
Indhold


Åbningstider


Mandag08.00

14.30


-

-


11.00

18.00


Tirsdag 


Lukket
Onsdag08.00

14.30


-

-


11.00

18:00


Torsdag


14.00


-


18.00


Fredag


08.00


-


14.00


Lørdag


09.00


-


13.00


Søndag

Lukket
Copyright © 2024 Cryosauna Vejle

Creado por Acaao