Update Reset


Mod et liv med mere velværd

Et cryoterapi-forløb i kulde dampe kan hjælpe til at få genskabt kontakten til en afslappet og balanceret krop og nervesystem samt at få nedbragt mængden af stresshormoner for derigennem nemmere at kunne få adgang til kroppens fulde ressourcer.


Stress og angst bliver nemlig aktiveret i den mest primitive del af hjernen, som ikke forstår sig på samtale eller logik – den sanser og udtrykker sig gennem kroppen. Og fordi en cryo-behandling er en sanselig og meget kropslig oplevelse, hvor en del af kroppens naturlige stress-system ved kuldechokket helt kortvarigt bliver aktiveret i helt trygge rammer, vil kroppens eget forsvar “genstartes” og søge mod balance i det hormonelle system og aktivere det parasympatiske/beroligende nervesystem.

Derved vil produktionen af hormonerne oxytocin (glædes-hormon) og serotonin samt endorfiner øges, og man vil efter en behandling derfor typisk opleve glæde, ro og mere overblik, samtidig med at aktiviteten i det sympatiske nervesystem, som giver stress og angst, falder.


Stress, angst og modløshed

Det viser sig, at kuldebehandling påvirker vores humør

Stress er de fleste af os stødt på på et tidspunkt i livet i større eller mindre grad. Kulden fra Cryosauna viser sig at give et boost til mere overskud.

Dette skyldes den høje mængde af endofiner, som bl.a. skabes af et ophold i kulde. Endofiner er kroppens eget morfinstof og virker som et lykkestof - et stof, som vi skal genkalde igen og igen via kulde, motion, latter m.v . 

Kombiner evt. behandlingen med ansigts-, skulder- og nakkemassage samt lysterapi på kosmetologklinikken - og giv dig selv en helhedsoplevelse. 


Angst og dårlig søvn

Kuldeterapi har vist sig at påvirke centralnervesystemet. Vinterbadere oplever fornemmelsen af lykke, friskhed og en følelse af at se nyt på det, som rumsterer i hjernen. Med Cryo har du mulighed for at steppe ned i graderne og lade kroppen restituere.

Ligeledes er det med angst, hvor vi hører mange kunder fortælle, at de føler at have mere hold på tanker og følelser. 

Prøv dig frem - måske det kunne være en del af din egenterapi. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontakt information


Cryosauna Vejle

v/ Marianne Bisgaard


Telefon (+45) 26 82 52 11

E-mail info@cryosaunavejle.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5A,  7100 Vejle CParkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikken
Indhold


Åbningstider


Mandag08.00

14.30


-

-


11.00

18.00


Tirsdag 


Lukket
Onsdag08.00

14.30


-

-


11.00

18:00


Torsdag


14.00


-


18.00


Fredag


08.00


-


14.00


Lørdag


09.00


-


13.00


Søndag

Lukket
Copyright © 2024 Cryosauna Vejle

Creado por Acaao