JUKA Cryo og La Concordia kæden er registreret i den danske Lægemiddelstyrelse


Her hos Cryosauna Vejle går vi meget op i sikkerhed og derfor anvender vi JUKA – den bedst testede cryomaskine på markedet.
JUKA cryosauna er bedst i test på både sikkerhed og og på performance.

JUKA anvendes i mere end 65 lande i verden og har været på markedet i mere end 25 år. 

Hos Cryosauna Vejle har vi sundhedsfagligt personale der kan give professionel råd og vejledning.

Og sidst, men absolut ligeså vigtigt, vi fryser ned til minus 110 -140


En bred vifte af forskning i Fuldkrops Kryoterapi (FK)med frysegrader fra minus 110 - 160 grader har igennem de seneste to årtier – hovedsaligt i Europa – etableret evidens for flere positive helbredsmæssige effekter i kliniske tilfælde.

Langt størstedelen af forskningen er udført med fokus på smertelindring og atletisk ydeevne. Det er blevet påvist, at FK reducerer opfattelsen af smerte, mindsker lokal hævelse og øger fysisk ydeevne.

Endvidere er der udført studier omhandlende virkninger som følge af kroppens respons på FK såsom, atopisk dermatitis ( eksem ), depression, Multipel Sklerose mv.

Cryoterapi er en kulde påvirkning af kroppen, som er designet til at reducere smerte i bevægelsesapparatet og afhjælpe inflammatoriske tilstande i kroppen. 

Ved behandlingen stimuleres nervesystemet således, at der opstår karsammentrækning hvilket medfører en smertereduction, reduktion af inflammation og en forøgelse af kroppens egen evne til genopbygning/regenerering.

Tilbagemeldinger fra kunderne lyder derudover på følelse af glæde og energi samt redution af fedtdepoter og fedtaflejringer som fx. appelsinhud.

BEMÆRK : Der foreligger evidens  (bevist effekt) for effekt fra minus 110 - 160 kuldegrader ikke minus 75-90 grader.


Smertebehandling – Gigt


Gigt – herunder også leddegigt – er den største bidrager til handicap i USA. Ved at reducere symptomerne vil patienter være i stand til at deltage aktivt i forebyggende foranstaltninger for de normale følgevirkninger af gigt.

Et studie publiceret i Crio Med 4 viser, at over 70% af patienter med gigt oplever signifikant nedsættelse af smerter ved FK. Virkningen var især mærkbar for yngre patienter, som havde fået konstateret gigt inden for det seneste år.

FK virker ligeledes lindrende på stivhed i led og nedsætter behovet for medicin og reducerer herved bivirkninger.

Smertebehandling – Fibromyalgi


Patienter med fibromyalgi oplever ofte muskel- og ledsmerter, træthed og hovedpine. Flere studier ledet af Dr. Chr. Gutenbrunner, ledende professor ved Institute for Balneology and Medical Climatology I Bad Nenndorf, har konstateret, at FK har en markant afhjælpende effekt på sensorisk smerteopfattelse hos patienter med fibromyalgi.

Derved er der formindsket behov for smertedækning.


Depression og Angst

Som et supplement til psykofarmaka har FK en beviselig positiv effekt for patienter, som lider af angst og depression. Et studie udgivet i Acrhives of Psychiatry and Psychotherapy22, har fundet, at tre-ugers forløb med FK reducerer symptomer af depression med 50% i 34,6% af tilfældene.

Ligeledes fandt man en reduktion i markørerne for angst på minimum 50% hos patienterne. I begge grupper var der ingen eller minimale ændringer i kontrolgruppen.

Læs mere meget mere om studier

Relevante studier som understøtter dokumentationen og certifikaterne. 


   Læs mere her   

Kontakt information


Cryosauna Vejle

v/ Marianne Bisgaard


Telefon (+45) 26 82 52 11

E-mail info@cryosaunavejle.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5A,  7100 Vejle CParkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikken
Indhold


Åbningstider


Mandag08.00

14.30


-

-


11.00

18.00


Tirsdag 


Lukket
Onsdag08.00

14.30


-

-


11.00

18:00


Torsdag


14.00


-


18.00


Fredag


08.00


-


14.00


Lørdag


09.00


-


13.00


Søndag

Lukket
Copyright © 2024 Cryosauna Vejle

Creado por Acaao